Ring +45 87 47 70 20 (Man-tors 7.30 til 16.00, fre 7.30 til 14.00)

Swiss WB03 WB05 WB07

Er du på udkig efter en overflade, der er stærkere end en melaminplade, kan det være WB03 / WB05 / WB07 fra Swiss Krono, du leder efter.

Det er en overflade af høj kvalitet på SPÅN-, MDF*-, SwissCDF- eller SwissPFB-kerne med flerlags-opbygning, bestående af 1,2 eller 3 lag kraftpapir og et lag dekorpapir.

Overfladen opfylder således høje krav til slidstyrke og tåler hyppig rengøring, hvilket gør den særdeles egnet til møbel- og skabsfronter på sygehuse, skoler, laboratorier og køkkener.

Pladen har stor formstabilitet og da den presses i det store format 5600 x 2070 mm vil der normalt også være muligt at reducere svindet.

Sortimentet indeholder moderne dekorer og overflader fra One World Swiss Collection, hvilket giver spændende designmuligheder inden for hotelmøbler, butiks- og kontorinventar og interiør af høj kvalitet.

Vi beder dig være opmærksom på, at produktet ikke er så slagfast som laminat og derfor primært anbefales til vertikalt brug eller moderat horisontalt brug.

WB03 / WB05 kan også leveres som FSC® certificeret. Riisfort er FSC certificeret under registreringskoden NC-COC-013081 / Licenskode FSC®C008042.

*WB07 leveres kun på MDF-kerne.

Download

Andre forslag til dig...

 

Swiss CDF

Leder du efter en materialetype, der er gennemfarvet sort og kan beskrives som en mellemting mellem HDF og kompaktlaminat, kan SwissCDF være lige det du leder efter.

 

Swiss PFB

Er du på udkig efter en pladetype, der kan klare en stor belastning eller en stor spændvidde, til f.eks. inventar, hylder, kulisse- eller sceneopbygning?

 

Opskæring af pladeprodukter

Som en del af vores service, kan vi naturligvis også være behjælpelig med at få dine pladeprodukter opskåret i fixmål efter de mål, du har oplyst.

Kontakt vores interne sælgere på telefon 87 47 70 20

LN

Lars Nielsen

Intern sælger

Spar tid og få seneste nyt fra Riisfort - direkte i din indbakke

  • inspiration, tips og tricks
  • Cases og videoer
  • Produktnyt