Ring +45 87 47 70 20 (Man-tors 7.30 til 16.00, fre 7.30 til 14.00)

Swiss CDF

Leder du efter en materialetype, der er gennemfarvet sort og kan beskrives som en mellemting mellem HDF og kompaktlaminat, kan SwissCDF være det du leder efter.

SwissCDF er i forhold til kompaktlaminat kendetegnet ved:

  • Den vejer væsentligt mindre, uden at gå på kompromis med densiteten
  • Den har færre spændinger
  • Den er nemmere at forarbejde
  • Den fås i større formater

Pladen er limet med en fugtfast lim og kan derfor anvendes i rum med høj luftfugtighed – dog ikke i direkte kontakt med vand. Pladen er dermed yderst velegnet til f.eks. omklædningsrum og toiletskillevægge.

Der er ikke behov for kantning af pladen - den fugtafvisende lim og den høje densitet bevirker at en klar lak, voks eller olie er fuldt tilstrækkeligt og vil få kanten til at stå utroligt flot sort.

SwissCDF kan også leveres med forskellige belægninger – f.eks. WB03 eller WB05 i One World Swiss Collection dekorerne. Alt efter belægningstype kan du anvende pladen til vidt forskellige formål – bl.a. køkkenlåger, skrivebordsplader eller inventar af forskellig art, samt selvfølgelig skillevægge.

SwissCDF produceres i et stort format, 5600 x 2070 mm, hvilket gør det muligt at udnytte pladerne bedre og reducere svindet – samtidig er der mulighed for at skære pladerne direkte på fabrikken, så tunge løft hos vores kunder kan undgås.

Swiss CDF kan leveres med rå overflade – eller du har, efter nærmere aftale, mulighed for at vælge frit mellem alle dekorerne i One World Swiss Collection.

Andre forslag til dig...

 

Swiss PFB

Er du på udkig efter en pladetype, der kan klare en stor belastning eller en stor spændvidde, til f.eks. inventar, hylder, kulisse- eller sceneopbygning?

 

Swiss WB03 / WB05 / WB07

Er du på udkig efter en overflade, der er stærkere end en melaminplade, kan det være WB03/WB05/WB07 fra Swiss Krono, du leder efter.

 

Opskæring af pladeprodukter

Som en del af vores service, kan vi naturligvis også være behjælpelig med at få dine pladeprodukter opskåret i fixmål efter de mål, du har oplyst.

Kontakt vores interne sælgere på telefon 87 47 70 20

Maria Laustsen

Intern sælger

Spar tid og få seneste nyt fra Riisfort - direkte i din indbakke

  • inspiration, tips og tricks
  • Cases og videoer
  • Produktnyt